Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 684

Spaans 6: A2.2

Spaans 6: A2.2
Cursuscode: 684

De taalcursus Spaans 6e jaar is voor gevorderden die zich verder willen ontwikkelen in het lezen, schrijven, spreken en verstaan van het Spaans met deze klassikale cursus van 16 lessen. U moet rekenen op ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Niveau cursus Spaans
Na afloop van de cursus bent u op niveau B1 volgens het Europees Referentiekader (ERK), een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. Op dit niveau kunt u accurate zinnen maken en vrijwel alle woorden goed uitspreken. Ook kunt u simpele teksten schrijven over onderwerpen waar u mee bekend bent.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Con Gusto 3 vanaf hoofdstuk 6 tot en met 12.

Dinsdag 16 februari 2021
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 252,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Astrid) Hagemeijer
Boek: Con Gusto 3 Tekst/ werkboek (klik hier voor meer informatie)
13:00 - 14:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
A. (Astrid) Hagemeijer
A. (Astrid) Hagemeijer
Astrid Hagemeijer in 1955 te Den Haag geboren. Drs. Spaanse taal- en letterkunde 1e graads Universiteit van Amsterdam in 1984. Vraagbaak voor de sectie Spaans bij de Volksuniversiteit. Sinds 1984 geef ik diverse Spaanse cursussen bij de Rotterdamse Volksuniversiteit. Bij het lesgeven let ik vooral op sfeer, cultuur, grammatica en communicatief bezig zijn. Spaans (castellano) leren gaat niet vanzelf, maar het is een prachtige taal vol geschiedenis en een prachtig land met heel interessante culturen, en heerlijk eten; de moeite waard om het leren!