Italiaans 3e en 4e jaar, A1 tot A2

De Rotterdamse Volksuniversiteit heeft een compleet aanbod in taalcursussen Italiaans. De cursussen hieronder starten op niveau A1 en half A2.

De reguliere cursussen Italiaans hebben 24 lessen van 1,5 uur. De volksuniversteit biedt ook een intensiefcursus. Die heeft 30 lessen van 2 uur, u gaat veel sneller door de lesstof heen. Met de intensief cursus kunt u in een seizoen een heel niveau stijgen. U moet bij deze cursussen rekenen op gemiddeld twee uur huiswerk per week.

Niveau
De cursussen hieronder beginnen op A1 en lopen tot niveau A2 van het Europees Referentiekader (ERK). Dit niveau is geschikt voor iedereen die basis van het Italiaans beheerst en een stevige vervolgstap wil doen.

Als u het Italiaans al enigermate beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? U bent van harte welkom om met behulp van het lesboek zelf een inschatting van uw niveau te maken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze  medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal

Bij de cursus staat vermeld met welk lesmateriaal er wordt gewerkt. Bestel uw lesmateriaal snel en eenvoudig via: www.intertaal.nl

Scroll naar Vind je boekenlijst en klik aan Volksuniversiteit Rotterdam, selecteer vervolgens de taal en daarna de cursus.

Maak tijdens het afrekenen gebruik van de kortingscode VUROTTERDAM2021

Heeft u nog vragen?
Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de cursus te vinden die bij u past. Kom langs tijdens onze openingstijden, stuur een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl of bel 010-476 1200.

Creatief Italiaans leren A1
Dinsdag 1 juni 2021
5 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 77,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. S. (Sara) Manzi
Boek: l mio diario di italiano: Livello principiante (klik hier voor meer informatie)
Dai Parla A

Spreekvaardigheid oefenen d.m.v. word/zinnen webs, brainstormen, rollenspellen over dagelijkse situaties die zich voordoen bij een verblijf in Italië. U moet op A niveau zijn om de cursus te kunnen volgen.

Dinsdag 11 mei 2021
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 14:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 112,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. E.M. (Evelien) Porracchio