Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 788

Ondernemingsplan ONLINE

Ondernemingsplan ONLINE
Cursuscode: 788

Vele mensen dromen ervan: een eigen bedrijf. Wat is er nu mooier en motiverender om deze dromen om te zetten in daden. Een belangrijke eerste stap is het maken van een ondernemingsplan. Door het maken van dit plan geef je je ideeën concreet vorm. Waar ligt je kracht, waar had je nog niet aan gedacht en hoe zou je bedrijf er over drie jaar uit kunnen zien?

In deze reeks bijeenkomsten gaan we er voor zorgen dat ook jij aan het einde met je eigen ondernemingsplan de deur uit gaat. Zo gaan we onder andere aan de slag met je ideeën, met de markt, de doelgroep, de concurrentie en de financiën. Wilde je altijd al een eigen bedrijf beginnen? Ga dan deze uitdaging aan! 

Benodigdheden: laptop en de toegang tot Microsoft Word. Voor een concept-ondernemingsplan wordt gezorgd.

Docent: Fred Burggraaf is jarenlang docent Financiën geweest aan de Hogeschool Rotterdam. Hier kregen de studenten ook de opdracht om een ondernemingsplan te maken. Hij maakt inmiddels al weer bijna tien jaar websites voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Vaak betreft dit niet alleen het maken van de website alleen, maar tevens advies en activiteiten in de communicatie en marketing. Fred is hiernaast ook adviseur bij een ondernemersorganisatie en heeft in die hoedanigheid vele bedrijven van dienst kunnen zijn.

 

Woensdag 3 maart 2021
3 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 63,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. F. (Fred) Burggraaf
18:45 - 20:15
F. (Fred) Burggraaf
F. (Fred) Burggraaf
Fred Burggraaf is jarenlang docent Financiën geweest aan de Hogeschool Rotterdam. Hier kregen de studenten ook de opdracht om een ondernemingsplan te maken. Hij maakt inmiddels al weer bijna tien jaar websites voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Vaak betreft dit niet alleen het maken van de website alleen, maar tevens advies en activiteiten in de communicatie en marketing. Fred is hiernaast ook adviseur bij een ondernemersorganisatie en heeft in die hoedanigheid vele bedrijven van dienst kunnen zijn.