Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 789

Ondernemersvaardigheden ONLINE

Ondernemersvaardigheden ONLINE
Cursuscode: 789

Kun je ondernemerschap leren? Het antwoord op die vraag is nee. Je moet wel de ondernemende en nieuwsgierige drive hebben en een portie ambitie. Zijn die voorwaarden aanwezig, dan is het goed om ook aan je ondernemersvaardigheden te werken. Er zijn je namelijk 10-tallen miljoenen ondernemers voor gegaan en er zijn 10.000-den boeken over ondernemen geschreven. In deze reeks gaan we met die kennis en ervaring aan de slag om jouw ondernemersvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

 

Deze reeks bijeenkomsten zijn geschikt voor startende ondernemers en leergierige ondernemers die al weer even in het vak zitten. De reeks is opgedeeld in de volgende vier blokken:

 

1) Doelen formuleren en uitvoering

2) Op zoek naar identiteit: je presentatie als bedrijf en in persoon

3) Waar zijn mijn klanten en duurzame groei

4) Praktisch: financiële en juridische aandachtspunten

 

Woensdag 3 maart 2021
4 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 79,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. F. (Fred) Burggraaf
20:30 - 22:00
F. (Fred) Burggraaf
F. (Fred) Burggraaf
Fred Burggraaf is jarenlang docent Financiën geweest aan de Hogeschool Rotterdam. Hier kregen de studenten ook de opdracht om een ondernemingsplan te maken. Hij maakt inmiddels al weer bijna tien jaar websites voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Vaak betreft dit niet alleen het maken van de website alleen, maar tevens advies en activiteiten in de communicatie en marketing. Fred is hiernaast ook adviseur bij een ondernemersorganisatie en heeft in die hoedanigheid vele bedrijven van dienst kunnen zijn.