Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 691

Thai 2: 0.2 ONLINE

Thai 2: 0.2 ONLINE
Cursuscode: 691

In deze taalcursus van 16 lessen leert u om uzelf uit te drukken in het Thais met behulp van het fonetisch schrift, het gebruik van lettergrepen, klinkers, medeklinkers en tonen. De cursus is het vervolg op de taalcursus Thai voor beginners. De cursus Thai wordt gegeven met het Nederlands als steuntaal.

Thais is een mooie, maar voor westerlingen lastige taal. Om het onder de knie te moet u regelmatig thuis oefenen. U moet rekening houden met ongeveer 2 uur huiswerk per week. 

Als u de taal al enigermate beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? Stuur een email naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal: Thai for beginner hoofdstuk 6 t/m 10.

 

Maandag 15 februari 2021
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 245,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. K. (Kontaros) Kaomuangnoi-Urbanek
18:45 - 20:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
K. (Kontaros) Kaomuangnoi-Urbanek
K. (Kontaros) Kaomuangnoi-Urbanek
Ik ben geboren en getogen in Bangkok, Thailand. Voorheen heb ik in de universiteit in Engeland gestudeerd waarop ik ook als Thaise taal vertaler ervaring heb gehad. Toen ik mijn doctoraal diploma had behaald, heb ik een paar jaren als docente in de universiteiten in Thailand les gegeven en ook als onderzoekster bij een aantal internationale organisaties bewerkt. Voor mij is het belangrijk om kennis met elkaar te delen en ontwikkelen.