Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 708

Portugees 1: A0.1 ONLINE

Portugees 1: A0.1 ONLINE
Cursuscode: 708

De taalcursus Portugees 1e jaar is geschikt voor beginners en heeft 16 lessen van 1 uur. Er wordt aandacht besteed aan  de vier taalvaardigheden; lezen, schrijven, luisteren en spreken. In de lessen is de steuntaal Nederlands, maar geleidelijk wordt er telkens meer Portugees gesproken. Dit oefent u ook met uw medecursisten.

Niveau taalcursus Portugees
Na afloop van de cursus heeft u het niveau half A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U heeft dan een basiswoordenschat en kunt basiszinnen maken.

Lesmateriaal
Hoofdstuk 1 t/m 10 van het werk- en tekstboek Português no Mundo vormen het lesmateriaal. Houd rekening met 2 uur huiswerk per week.

Maandag 15 februari 2021
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 154,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. T. Theodoro da Silva
Boek: Português no mundo (klik hier voor meer informatie)
20:15 - 21:15
T. Theodoro da Silva
T. Theodoro da Silva
Olá, tudo bem?! Ik ben Theon Theodoro da Silva. Ik ben leraar van de vakken Geschiedenis, Engels en Portugees. Vanaf 2011 woon ik in Nederland. De Portugese taal zorgt ervoor dat ik dagelijks een connectie heb met de culturen van twee landen waarvan ik veel houdt, Brazilië en Portugal, en alle anderen landen waar Portugees wordt gesproken. In mijn lessen probeer ik deze connectie met mijn cursisten te delen, zodat ze naast het leren van de taal, ook de tradities en gewoontes van die landen kunnen begrijpen.