Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 862

Hindi 1: 0.1 ONLINE

Hindi 1: 0.1 ONLINE
Cursuscode: 862

De cursus Khari Boli, of standaard Hindi, is een basiscursus voor ‘absolute beginners' én voor mensen met een Sarnami achtergrond die ook het standaard Hindi goed onder de knie willen krijgen. Het leerboek Hindi is een Nederlandstalige methode waarbij we het Hindi snel ‘op de tong proeven’ en ook een goede basis krijgen in grammatica, Devanagari schrift en woordenschat. Het streven is om in deze cursus de eerste negen hoofdstukken van het boek te behandelen. In de vervolgcursus komen de resterende negen hoofdstukken aan bod: dan kent men de hoofdzaken van de grammatica en heeft men een woordenschat waarmee men voor dagelijks gebruik heel goed uit de voeten komt. Daarbij moet ongeveer 2 uur per week uitgetrokken worden voor huiswerk.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de methode Leerboek Hindi-Nederlands. In deze taalcursus Hindi beginners worden hoofdstuk 1 t/m 9 behandeld. In de vervolgcursus streven we ernaar om het boek af te ronden. U moet rekenen op 2 uur huiswerk per week.

 

Donderdag 4 maart 2021
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 174,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Annette) van der Hoek
Boek: Leerboek Hindi-Nederlands + CD (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 19:30
Inschrijving nog open >
A. (Annette) van der Hoek
A. (Annette) van der Hoek
Toen ik het Hindi begon te leren, ging er bijna letterlijk een wereld voor me open -opeens kon ik in Oud-Delhi straatnaambordjes lezen en wist ik waar de bus naar toe ging! Maar vooral, hoe groot India ook is, het land wordt gekenmerkt door een ware familiecultuur: persoonlijk contact en het elkaar vertellen van verhalen bepaalt in grote mate het plezier van een reis in India -en zelfs, voor buitenlandse ondernemers, de mate van zakelijk succes. Sinds mijn eerste reis naar India, in 1988, is de passie gebleven. Ik heb van mijn studie Hindi, Sanskriet en Indiase filosofie en van mijn praktische, zakelijke ervaringen in India mijn vakgebied kunnen maken. Een avontuurlijke reis die ik graag met jullie deel!