Bestellijst

Geen bestellingen

Literatuur

Ook voor online literatuurcursussen kunt u bij ons terecht. Op het programma staan onder andere cursussen Duitse, Zweedse, Engelse en Nederlandse literatuur.

Volg bijvoorbeeld een cursus Zweeds conversatie en literatuur of een cursus verfilmde Franse literatuur waarin naast boeken ook de films besproken worden. Of verdiep je in de grote Verhalen van de Westerse literatuur.

Online lessen
Voor de online les wordt u door de docent per mail uitgenodigd met daarin een link naar de beveiligde online lesomgeving. De online lessen zijn altijd onder begeleiding van een ervaren docent.

Verhalen uit de binnenstad ONLINE

De steden groeiden explosief in de negentiende eeuw en sindsdien is dat altijd zo gebleven. Wat is de invloed van de urbanisering geweest op de literatuur? Wat voor verhalen brengt de stad voort? En wat is de invloed van het leven in de stad op onze kijk op de wereld?

Deze online cursus gaat over stadsverhalen, van werk uit het begin van de urbanisering van Charles Baudelaire en Emile Zola tot en met de versplinterde twintigste-eeuwse steden van Italo Calvino.

Meer informatie
Woensdag 3 maart 2021
7 lessen van 1,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 90,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. D. (Denise) van Dalen
19:30 - 21:00