Bestellijst

Geen bestellingen

Nieuws

Docent NT2

VACATURE NT2 DOCENTEN

29 april 2021

Voor de volgende zomercursussen zijn wij met spoed op zoek naar NT2-docenten!

- Gecertificeerd docent voor de Opfriscursus Staatsexamen I en II
dinsdag- en donderdagavond in de periode van 18 mei t/m 15 juli (docent met NT2 certificaat)

- Docenten voor Intensieve Zomercursus (NT2 certificaat niet vereist, wel veel ervaring met lesgeven aan theoretisch opgeleide cursisten) ​
De intensieve cursus bestaat uit twee weken lang elke werkdag (ma t/m vr) les van 09:30-15:30 uur in de periode juli/augustus

- Docent voor Nederlandse karaoke (NT2 certificaat niet vereist, wel affiniteit met zingen en Nederlandse liedjes)
Periode woensdagmiddag en avond van 19 mei – wo 14 juli, om de week (totaal 5 lessen)

- Docent voor opfriscursus A2-B1 en B1-B2 (NT2 certificaat niet vereist, wel ervaring met lesgeven op dit niveau)
Periode donderdagavond 20 mei t/m 8 juli

Lees meer
Meivakantie

MEIVAKANTIE EN VRIJE DAGEN IN MEI

15 april 2021

Tijdens de meivakantie worden er geen lessen gegeven maar zijn wij op werkdagen van ma t/m do van 9.00 tot 17.00 uur en op vr van 9.00 - 13.00 uur telefonisch bereikbaar. De meivakantie is van ma 26 april t/m zo 9 mei.

Vrije dagen in april/mei

Koningsdag: Dinsdag 27 april  | Gesloten

Bevrijdingsdag: Woensdag 5 mei | Gesloten

Hemelvaartsdag/weekend: Donderdag 13 en vrijdag 14 mei  | Gesloten

Pinksteren: Maandag 24 mei  | Gesloten

Lees meer
Vacature NT2 docent

VACATURE NT2 DOCENT

14 april 2021

Wij zijn met spoed op zoek naar NT2 docenten!
We zoeken NT2 docenten voor twee intensieve online cursussen voor hoogopgeleiden. NT2 certificaat is niet vereist, wel online leservaring gezien het hoge tempo en de doelgroep. De docent is bekend met diverse tools binnen Zoom (bijv. breakoutrooms) om te kunnen afwisselen/differentiëren.

Lees meer
Lente / Zomerprogramma

EEN NIEUWE START MET ONS LENTE/ZOMERPROGRAMMA

08 april 2021

Een nieuw voorjaar een nieuw begin

Na een lange winter staat het voorjaar dan eindelijk voor de deur. De lente staat ook wel synoniem voor een nieuw begin. Niet alleen bloeit de natuur op, ook voor jou kan het voorjaar een nieuwe bron van energie zijn. Van een nieuw begin.

Maak een frisse start en geef jezelf inspirerende doelen... Eigen ontwikkeling, een leuke cursus, iets nieuws leren, lekker iets voor jezelf.

Lees meer
Pasen

PASEN 2021

31 maart 2021

WIJ ZIJN GESLOTEN TIJDENS HET PAASWEEKEND

In verband met Pasen zijn wij vanaf (goede) vrijdag 2 april t/m maandag 5 april gesloten. Vanaf dinsdag 6 april kunt u ons weer bereiken tijdens kantooruren. Wij wensen u fijne Paasdagen!

Lees meer

LOCKDOWN VERLENGD TOT TEN MINSTE 20 APRIL

24 maart 2021

Tijdens de laatste persfconferentie op 23 maart jl. werd de huidige lockdown opnieuw verlengd, ditmaal tot ten minste 20 april. Helaas blijven ook onze deuren nog even gesloten. Mocht de lockdown gevolgen hebben voor uw cursus, dan hoort u van ons in een persoonlijk bericht.

De volgende update volgt na di 13 april. 

Lees meer
Lockdown verlengd

LOCKDOWN OPNIEUW VERLENGD

09 maart 2021

Naar aanleiding van de persconferentie van ma 8 maart j.l. is de lockdown opnieuw verlengd tot en met ten minste 30 maart a.s. Of en welke gevolgen dit eventueel voor uw cursus heeft hoort u van ons in een persoonlijk bericht.

De volgende update volgt na di 23 maart.

Om op de hoogte te blijven van de maatregelen bezoekt u onze website of volgt u ons op sociale media.

Lees meer
Update corona maatregelen

UPDATE | LOCKDOWN VERLENGD T/M 15 MAART

24 februari 2021

Naar aanleiding van de persconferentie van 23 februari jl. moeten wij u helaas mededelen dat de huidige lockdown is verlengd t/m 15 maart.
Wat betekent dit voor uw cursus?

  • Is uw cursus al online gestart, dan zal deze online worden voortgezet.
  • Zou uw cursus na 1 maart op locatie van start gaan? Uw cursus wordt waarschijnlijk online gestart of uitgesteld. U ontvangt hierover bericht van ons. Zodra het mogelijk is zal uw cursus op locatie worden voorgezet.
Lees meer
Voorjaarsvakantie

VOORJAARSVAKANTIE

16 februari 2021

Tijdens de voorjaarsvakantie van 22 t/m 28 februari zijn er geen cursussen. I.v.m. de lockdown zijn wij al gesloten, maar van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00 - 17.00 uur. Op vrijdag zijn wij van 9.00 - 13.00 uur bereikbaar. U kunt ons bereiken via 010-4761200 of per mail: info@vu-rotterdam.nl

 

 

Lees meer
Study smart with Chris

SCHRIJF NU IN EN MAAK KANS OP 1 JAAR GRATIS 'STUDY SMART WITH CHRIS'

15 februari 2021

Schrijf je NU in voor een cursus die per 1 maart start en maak kans op 1 jaar gratis gebruik van 'Study Smart with Chris'

Hoe word je meester in effectief studeren? Het platform ‘Study Smart with Chris’ biedt verschillende tools om je hierbij te helpen. Je studeert tweemaal zo effectief met de toepassing van wetenschappelijk bewezen studievaardigheden. Dit betekent minder stof om te onthouden maar wel de juiste stof. Minder bijzaken dus sneller studeren.

Onder de inschrijvers van de Volksuniversiteit verloten wij maar liefst 60 licenties voor dit platform. Schrijf je in voor een cursus die start per 1 maart en maak kans op een gratis licentie voor 12 maanden. Geen zorg, deze licentie is niet naamsgebonden, dus wil je hem graag weggeven aan je studerende nichtje, kleinzoon of buurvrouw, dat kan!

Lees meer

Pagina's