B1-B2 standard in class support

Deze cursus heeft een gemiddeld tempo. De cursisten hebben 2 keer per week 3 uur les. Binnen 16 weken gaan de cursisten van niveau B1 naar B2. Naast de lessen moeten de cursisten 3-4 uur per week huiswerk maken. De boeken De Finale en de Verdieping worden behandeld. Tijdens de les wordt zowel aandacht besteed aan lezen, luisteren, schrijven, spreken als grammatica. Het eindniveau is B2.  De cursus wordt afgesloten met een voortgangstoets.

De Volksuniversiteit maakt gebruik van de officiële TOA toetsen. De toetsen voor lezen, luisteren en schrijven worden klassikaal en digitaal afgenomen. De spreektoets wordt individueel en mondeling afgenomen. U moet voor deze toetsen een voldoende halen om u in te kunnen schrijven voor de cursus B2-C1. De uitslag ontvangt u per e-mail.

Maandag 1 maart 2021
32 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 720,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. G. (Gio) Lassooy
Boeken: De Finale, Beter Nederlands - de verdieping (klik hier voor meer informatie)
G. (Gio) Lassooy
G. (Gio) Lassooy. In het verleden heb ik gewerkt op een basisschool in Rotterdam. Daarna ben ik de volwassenen educatie ingegaan en sinds een aantal jaren geef ik Nederlands als tweede taal. Eerst op het ROC Albeda en het ROC Zadkine en sinds 2007 ook op de Volksuniversiteit. Zo heb ik alle NT 2 niveaus in de klas gehad, van alfabetisering tot niveau C1 en voorbereiding op het Staatsexamen. Dat laatste is noodzakelijk wanneer je in Nederland je studie wilt vervolgen. Ik vind het leuk om hier op de Volksuniversiteit met u aan de slag te gaan te gaan om onze (moeilijke) Nederlandse taal nóg beter te gaan spreken en schrijven. Terugkijkend heb ik nu Nederlands gegeven aan leerlingen van 6 jaar tot 65+.