Opvoeden zonder straffen en belonen.

Wil je een veilige thuisbasis bieden voor je kind?Wil je afzien van dwang en macht?Vraag je je af, wat te doen als jij en je kind een conflict hebben?Nieuwsgierig naar een mogelijkheid op te voeden tot zelfdiscipline?
Dan is deze training iets voor jou.  Een training voor ouders die op basis van respect en vertrouwen kinderen willen opvoeden.

BOUWEN AAN VERTROUWEN

De training biedt inzichten en vaardigheden met als basis het model van Thomas Gordon, plus de theorie van Geweldloze Communicatie. Met eigen ervaringen uit je gezin bekijken we theorie en mogelijkheden.
Na deelname kan je, met de opgedane kennis en vaardigheden:

Effectieve vaardigheden inzetten bij moeilijke momenten

Een balans houden in zorg voor je kind en zorg voor jezelf

Conflicten oplossen met afspraken die nagekomen worden

Met zelfvertrouwen en plezier genieten van het ouderschap

U dient uw eigen lunch mee te nemen.

Vrijdag 25 juni 2021
4 lessen van 4,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 295,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Atie) van Gennip-Lechner
Boek: In ons gezin gaat alles prima, maar soms... (klik hier voor meer informatie)
A. (Atie) van Gennip-Lechner
Ik werk op basis van de humanistische benadering: Effectieve Communicatie van Thomas Gordon, Voice Dialogue van Hal & Sidra Stone, Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg, Transactionele Analyse van Eric Berne en Systemisch werken van Bert Hellinger. Het benaderen van mensen op basis van gelijkwaardigheid is een vaardigheid die met kennis, bewustwording en oefenen, opgestart en gefaciliteerd kan worden. Ieder van ons komt bij dit proces persoonlijke thema's tegen. Bij het vorm geven van mijn gezin en het opgroeien van de kinderen, ben ik me gaan verdiepen in het opvoeden zonder straffen en belonen. Als moeder ben ik inmiddels ervaringsdeskundige. Nu ik oma ben, wil ik graag mijn kennis en ervaringen delen.