Italiaans 1e en 2e jaar, A0 tot A1

De Rotterdamse Volksuniversiteit heeft een compleet aanbod in taalcursussen Italiaans. Hieronder vindt u het aanbod voor beginners.

Bij de Rotterdamse Volksuniversiteit zijn alle taalcursussen Italiaans klassikaal. De gemiddelde lesgroep heeft 12 tot 14 cursisten, maximaal zitten er 19 deelnemers in een groep. U moet bij deze cursussen rekenen op gemiddeld twee uur huiswerk per week.

Niveau
De beginnerscursussen Italiaans hebben 16 lessen van 1,5 uur. U gaat per cursus een half niveau vooruit. Met de intensiefcursus van 30 lessen van 2 uur gaat u in een seizoen een heel niveau vooruit.  De niveaus zijn ingedeeld volgens het Europees Referentiekader (ERK). De cursussen hieronder gaan tot niveau A1, dat is voor beginners en mensen die een klein beetje Italiaans spreken.

Als u het Italiaans al enigermate beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? U bent van harte welkom om met behulp van het lesboek zelf een inschatting van uw niveau te maken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze  medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal

Bij de cursus staat vermeld met welk lesmateriaal er wordt gewerkt. Bestel uw lesmateriaal snel en eenvoudig via: www.intertaal.nl

Scroll naar Vind je boekenlijst en klik aan Volksuniversiteit Rotterdam, selecteer vervolgens de taal en daarna de cursus.

Maak tijdens het afrekenen gebruik van de kortingscode VUROTTERDAM2021

Heeft u nog vragen?
Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de cursus te vinden die bij u past. Kom langs tijdens onze openingstijden, stuur een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl of bel 010-476 1200.

Italiaans 1: A.01
Woensdag 19 mei 2021
12 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Andreina) Schop-Poddighe
Boek: Al Dente (klik hier voor meer informatie)
Italiaans 1: A0.1 ONLINE

De online taalcursus Italiaans 1e jaar is geschikt voor beginners en besteedt aandacht aan de vier taalvaardigheden; lezen, schrijven, luisteren en spreken. De steuntaal is Nederlands, maar geleidelijk wordt er telkens meer Italiaans gesproken. Dit oefent u ook online met uw medecursisten.

Donderdag 20 mei 2021
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 154,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. W. (Wendy) Diepgrond
Boek: Al Dente (klik hier voor meer informatie)