North Sea Round Town Writing

Muziek is een grote inspiratiebron. Drie bijeenkomsten waarbij we op muziek schrijven van artiesten die te horen zijn op North Sea Round Town. Verschillende ritmes, verschillende sferen. Wat neem je mee tijdens het schrijven van een tekst? We proberen het uit. Verhalen, monologen en dialogen. Ervaring in schrijven is niet nodig!

Donderdag 24 juni 2021
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 48,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. L. (Liesbeth) Mende
L. (Liesbeth) Mende
Liesbeth Mende schrijft proza, columns en toneelsteksten. Ze publiceerde o.a. de romans Afhaalmeisje (Arbeiderspers) en Blauw (Gottmer) en theaterleesboeken voor kinderen. Naast het schrijven geeft Liesbeth les in creatief schrijven aan kinderen en volwassenen. ‘Ik hou ervan om door te geven hoe leuk het is om je eigen wereld te scheppen met woorden. Een wereld waarin jouw werkelijkheid en fantasie samen komen. Daarnaast is het ongelofelijk leuk om verhalen met elkaar te delen.’