Bestellijst

Geen bestellingen

Lente/Zomerprogramma 2021

Lente/Zomerprogramma 2021

Na een lange winter staat het voorjaar dan eindelijk voor de deur. De lente staat ook wel synoniem voor een nieuw begin. Niet alleen bloeit de natuur op, ook voor jou kan het voorjaar een nieuwe bron van energie zijn. Van een nieuw begin.

Maak een frisse start en geef jezelf inspirerende doelen... Eigen ontwikkeling, een leuke cursus, iets nieuws leren, lekker iets voor jezelf.

Wij hopen natuurlijk dat de komende voorjaarsmaanden staan voor verruimingen van de maatregelen; voor een frisse start; voor het heropenen van de deuren van de Volksuniversiteit; voor het verwelkomen van (nieuwe) cursisten! Daarom hebben wij besloten nieuwe cursussen iets later in het voorjaar te laten starten en tot in de zomer door te programmeren. Het Lente/Zomerprogramma.

In ons uitgebreide aanbod vind je ongetwijfeld de cursus die jou tot bloei laat komen. Je vindt een overzicht van het Lente/Zomerprogramma op onze website.

Maak dit voorjaar een frisse start en schrijf jezelf NU in!

Volg online of lessen op locatie in bijna 30 talen. De lessen zijn altijd klassikaal. Op het programma staan vrijwel alle Europese talen: Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Portugees, Grieks, Zweeds, Tsjechisch, Pools, Hongaars, Roemeens en Fins. Daarnaast kunt u terecht voor o.a. taalcursussen Arabisch, Turks en Sranan, Chinees, Japans, Russisch, Farsi, Hebreeuws, Koerdisch en Thai. 

Lees meer

We hebben een inspirerend en leuk lente/zomerprogramma samengesteld voor de cursisten die Nederlands willen leren. Wat je ook kiest we hopen je te zien op de Volksuniversiteit deze zomer!

We have an inspiring and fun spring/summer program for people who want to learn Dutch. Whatever you choose, we hope to see you at the Volksuniversiteit this summer!

Lees meer

De Rotterdamse Volksuniversiteit heeft een ruime hoeveelheid cursussen en lezingen voor liefhebbers van kunst en cultuur op het programma.

Lees meer

Maak een frisse start en geef uzelf inspirerende doelen... Eigen ontwikkeling, een leuke cursus, iets nieuws leren, lekker iets voor uzelf.

Lees meer

Bij de Rotterdamse Volksuniversiteit zorgen we voor breed cursusaanbod waarmee u praktisch aan de slag kunt.

Turks, Surinaams of Portugees leren koken, creatief met teken-, schilder- en fotografiecursussen. Hoe leg je een mooie tuin aan, houd je bijen of maak je je eigen website? Leer u ontspannen en concentreren met yoga en mindfulness. Hoe kunt u uw levensverhaal het best opschrijven, waar moet u op letten bij het maken van een gedicht of bij het schrijven van een vlijmscherpe kritiek?

Lees meer